Parema teenuse pakkumiseks kasutab meie veebileht küpsiseid (cookies). Veebilehte kasutades või vajutades OK, nõustud meie privaatsuspoliitikaga.

Ostukorv

Arve saatmise info
Sisesta andmed
Kohaletoimetamise aadressid
Juhul kui kauba saatmise aadress erineb arve saatmise aadressist,
vajuta »Lisa aadress« allolevale nupule
Lisa aadress
Toote nimetus Tootekood Kogus / Uuenda Hind KM (20%) Tellimuse maksumus kokku
 
Summa kokku
 
 
Tellimuse maksumus kokku:
0,00 €
0,00 €
Märkmed ja eripäringud

Kasutustingimused

1.Üldtingimused

1.1 Käesolevad kasutustingimused reguleerivad õigussuhteid kaupade müügil ja ostmisel veebipoes www.kidsstore.ee ja Kidsstore OÜ, registrikood 14255548 (edaspidi veebipood Kidsstore) vahendusel.

1.2. Lisaks käesolevatele tingimustele reguleerivad veebipoe Kidsstore vahendusel kaupade turustamisel tekkivaid õigussuhteid Eesti Vabariigi seadused.

1.3. Kasutustingimustega sh nendes fikseeritud isikuandmete töötlemise korraga tutvumine ja aktsepteerimine loetakse ostu sooritanud isiku (edaspidi Ostja) poolt kinnitatuks Ostja vormistatud tellimuse kinnitamisega. Sellega kinnitab Ostja, et ta on kasutustingimustega tutvunud, nendega nõus ja täidab neid.

1.4. Veebipoel Kidsstore on õigus kasutustingimusi ja hinnakirja ette teatamata muuta või täiendada. Nimetatud muudatustes ning täiendused on nähtavad veebileheküljel www.kidsstore.ee ja need jõustuvad avaldamise hetkest.

1.5. Toodete müügileping loetakse sõlmituks (Lepingu jõustumine) alates arve summa laekumisest veebipoe Kidsstore arvelduskontole.

1.6 Kõik veebipoes Kidsstore kuvatavad hinnad on eurodes ja sisaldavad käibemaksu.

 

 

2.Isikuandmete töötlemine

2.1. Kõik veebipoes Kidsstore tellimuste keskkonna külastamise ja ostude sooritamise käigus teatavaks saanud ja säilitatavad andmed Ostja kohta ning andmed Ostja tellimuse kohta on konfidentsiaalsed ning neid töödeldakse vastavalt isikuandmete kaitse seadusele.

2.2. Isikuandmeid kogutakse ning neid töödeldakse ulatuses, mis on vajalik veebipoe Kidsstore kasutamiseks, Ostjaga sõlmitud müügilepingu täitmiseks, müügilepingu täitmise tagamiseks, ostuanalüüside ja kokkuvõtete tegemise ning Ostjale tema nõusolekul pakkumiste tegemise eesmärgil. Isikuandmetena käsitleme ja kogume Ostja ees- ja perekonnanime, telefoninumbrit, e-maili, kasutajanime ning aadressi ostetud kauba kättetoimetamiseks.

2.3. Eraldiseisva nõusolekuta on veebipoel Kidsstore õigus:

2.3.1. saata Ostjale veebipoe Kidsstore teenuste kasutamisega seonduvaid teateid.

2.3.2 Ostja tehingu tõendamiseks salvestab veebipood Kidsstore sisseloginud Ostja tellimuste andmed, sh seitsme (7) kalendripäeva jooksul ka nende tellimuste kohta, mida Ostja sessiooni käigus ei lõpetanud.

2.4. Ostja isikuandmeid töötleb Kidsstore OÜ (registrikood 14255548), Sarapuu tn 8,Kangru alevik,Kiili vald, Harju maakond, 75403).

2.5. Ostmisel kasutatav krüptitud andmesidekanal Maksekeskusega tagab Ostja andmete ja pangarekvisiitide turvalisuse, veebipoel Kidsstore ei ole neile ligipääsu.

2.6. Veebipood Kidsstore ei avalda, edasta ega müü Ostja andmeid kolmandatele osapooltele ilma Ostja eelneva nõusolekuta või seaduses sätestatud juhtudel.

 

3. Tooted ja tellimuse esitamine

3.1. Veebipoest Kidsstore on võimalik osta neid kaupu, millel on nupp "Lisa ostukorvi".

3.2. Ostja lisab kauba ostukorvi pärast toote ning vajadusel suuruse, värvi, mudeli valimist tootelehel nupu „Lisa ostukorvi“ klikkimist.

3.3. Ostjal on võimalik ostukorvis koguseid muuta ning tooteid ostukorvist eemaldada kuni kauba eest tasumiseni.

3.4. Tellimuse vormistamiseks tuleb Ostjal ostukorvis sisestada vajalikud andmed ning klikkida nuppu „Alustan tellimuse eest tasumist“.

3.5. Tellimus loetakse lõplikult vormistatuks pärast nupul „Tagasi kaupmehe juurde“ klikkimist.

3.6. Teatise tellimuse kinnituse kohta saadab veebipood Kidsstore Ostja poolt avaldatud e-posti aadressile.

3.7. Kauba müügihind ja kauba saadavus võivad jooksvalt ja ette teatamata muutuda. Kui Ostja on esitanud tellimuse enne kauba hinna muutmist, rakendatakse veebipoe Kidsstore poolt tellimuse hetkel kehtinud ja kuvatud müügihinda.

3.8. Kauba hind on toodud kauba kuvamiseks kasutataval müügikeskkonna toodetelehel ning sisaldab Eesti Vabariigis kehtivat käibemaksu 20%.

3.9. Kauba hinnale lisandub tellimuse vormistamise käigus Ostja poolt valitud tarne-viisile vastav kohaletoimetamise tasu. Tarneviis valitakse ning kohaletoimetamistasu arvutatakse ostukorvis.

3.10. Sooduskoodi olemasolul arvutatakse kaupade allahindlus peale sooduskoodi sisestamist ostukorvis.

3.11. Veebipoes Kidsstore sooritatud ostude eest tasub Ostja 100% ettemaksuna.

3.12. Maksevahendajana kasutab veebipood Kidsstore Maksekeskust. Maksekeskus vahendab Swedpanga, SEB, Nordea, Danske Banga, LHV Panga ning Krediidipanga pangalinkide kaudu tasumist.

3.13 Tellimuse kinnitamisel järel suunatakse Ostja Maksekeskuse keskkonda kus saab tellimuse eest tasuda.

 

4. Müügilepingust taganemine

4.1. Veebipoel Kidsstore on õigus e-poe vahendusel Ostjaga sõlmitud müügilepingust sanktsioonideta taganeda ja jätta tellitud kaup üle andmata järgmistel juhtudel:

1) kaup on laost otsa lõppenud;

2) kauba hinda või omadusi on veebipoes Kidsstore valesti kuvatud veebipoe süsteemivea tõttu.

4.2. Kui veebipoel Kidsstore ei ole võimalik veebipoes esitatud Ostja tellimust täita, teavitatakse sellest Ostjat tellimuse vormistamisel teatatud kontakttelefoni või e-posti aadressi kaudu 2 tööpäeva jooksul. Ostja poolt tasutud ettemaks tagastatakse 3 tööpäeva jooksul, kui ei ole Ostjaga kokku lepitud teisiti.

 

5. Kauba toimetamine Ostjale

5.1. Veebipood Kidsstore tarnib kaupa Ostjatele Eesti piires.

5.2. Kaubad tarnitakse Ostjale Omniva (AS Eesti Post) poolt pakutava pakiautomaadi teenusena, Itella SmartPOST OÜ poolt pakutava pakiautomaadi teenusena või DPD Eesti AS kullerteenusena.

5.3. Ostja tasub kauba kohaletoimetamisega kaasnevad kulud. Saadetise tasu on:

5.3.1. Omniva pakiautomaati 3 eurot;

5.3.2. Itella SmartPOST pakiautomaati 3 eurot.

5.3.3. DPD kuller 7.50 eurot.

5.4. Veebipood Kidsstore täidab tellimused, st annab postiasutusele lähetamiseks üle tellimuse hiljemalt kolme tööpäeva jooksul pärast tellimuse kinnitamist. Kauba kohalejõudmine Ostjani sõltub postiteenistustest. Orienteeruv kohalejõudmise aeg on 1-3 tööpäeva.

 

6. Pretensiooni esitamine ja kauba tagastamine

6.1.Pärast tellimuse kättesaamist on ostjal õigus kidsstore.ee veebipoes tehtud tehingust taganeda või ostetud kaup ümber vahetada 14 päeva jooksul.

6.2.Kauba tagastamise eelduseks on täiesti kasutamata terve kaup, millel on lõikamata etiketid. Tellitud kauba sobivuses on Ostjal lubatud veenduda samadel tingimustel ja tavade järgi nagu seda peetakse heaks tavaks kauplustes. Kaup tuleb tagastada originaalpakendis. Kui tagastatav kaup on rikutud, tuleb Ostjal kompenseerida kauba väärtuse vähenemine (ei kehti välisele postipakendile).

6.3.Kauba tagastamiseks või ümbervahetamiseks tuleb esitada kauba ostmisest taganemise avaldus. Avalduses tuleb märkida tellimuse nr, kuupäev, ostja nimi, toote nimetus ja maksumus. Avaldus tuleb saata e-posti aadressile info@kidsstore.ee. Juhul, kui ostja soovib kauba ümber vahetada, siis tuleb tal täiendavalt märkida vahetustoote andmed (sh suurus) ning vahetuse põhjus.

6.4.Kauba tagastamisel hüvitatakse Ostjale kogu tellimuse summa, sh saatmiskulu. Kauba tagastamise ja ümbervahetamisega seotud saatmiskulud tasub Ostja.

6.5.Ostja peab kauba tagastama 14 päeva jooksul pärast kauab kättesaamist või esitama tõendi, et ta on eelnimetatud perioodi jooksul kauba üle andnud kauba vedajale.

6.6.Raha tagastatud toodete eest hüvitame 14 tööpäeva jooksul alates kauba jõudmisest Kidsstore OÜ-le.

 

7. Vastutus

7.1. Veebipood Kidsstore vastutab Ostja ees ja Ostja vastutab veebipood Kidsstore ees teisele poolele käesolevate tingimuste rikkumisega tekitatud kahju eest Eesti Vabariigis kehtivates õigusaktides sätestatud juhtudel ja ulatuses.

7.2. Veebipood Kidsstore ei vastuta Ostjale tekitatud kahjude eest või kauba kohaletoimetamise viibimise eest juhul, kui kahju või kauba kohaletoomise viibimine on tingitud asjaolust, mida veebipood Kidsstore ei saanud mõjutada (sh. kauba kättetoimetamise viibimine kolmandast isikust tuleneva põhjusel) ja mille toimumist (force majeure) ei saanud ette näha.

 

 

Ostukorv

 x 
Sinu ostukorv on tühi.